Radioproducties.

Radio.

Radio is het mooiste medium wat er is. Het is live, actueel, verrassend en vooral één-op-één. Jij als luisteraar maakt zelf het plaatje bij wat er op de radio gebeurt. Een meer persoonlijke beleving is er niet. En ondanks de komst van meer on demand audiodiensten zie je: radio staat sterker nu dan ooit!

Portfolio radio.

Qmusic

2012 - 2020 | DJ & Producer
Bij Qmusic heb ik alles mogen doen en leren: van produceren tot regisseren en van draaien op feestjes tot het presenteren van programma's!

Ik heb bij Qmusic op bijna elk tijdslot programma mogen maken. Alle uren in de nacht en het weekend heb ik als vast honk gehad, en alle uren op de werkdagen heb ik als invaller mogen presenteren. 

Daarnaast was ik bij Qmusic vaste producer voor de office hours, de Q25, de avondshow met Igmar en als invaller voor dé hitlijst van Nederland: de Nederlandse Top 40.

Joe

2018 - 2020 | DJ, Online Producer
In 2018 haalde Qmusic een nieuw radiostation naar Nederland: Joe! In België bestond dit station al een tijdje naast Qmusic, als zender met de beste muziek van de '80s tot nu.

Op 1 april 2018 mocht ik live op de Belgische en Nederlandse radio op de startknop drukken om Joe officieel te lanceren.

Daarnaast was ik bij Joe de host van de doordeweekse Ochtendshow van Joe en schreef ik nieuwsberichten en blogs voor de website en app.

Freelancer

2020 - heden | DJ & Producer
Sinds 1 oktober 2020 ben ik officieel begonnen als freelancer bij de radio. 

Inmiddels heb ik vanuit die rol al bij oa 100% NL mogen invallen.

Tarieven.

Interesse? Leuk! Laten we eerst samen doorspreken wat je voor ogen hebt, dan spreken we daarna in overleg de uurtarieven af. Het is tenslotte maatwerk!