Over ons

Twee gevallen sterren, Gido Kuin en Erik van Roekel, geven sterren aan alles! Zoals bij elke review is één ster de minste score, en vijf sterren de beste score. Komen ze er met twee sterren nog goed vanaf… 
Dit is De Twee Sterren Podcast!

Luisteren

Je vindt De Twee Sterren Podcast elke week in je favoriete podcast-player, zoals:
Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Deezer, Stitcher, Pocket Casts, Overcast, Radio Public en Breaker en natuurlijk via deze website.

Reageren

Wil jij onze reviews reviewen, of heb je een goed onderwerp die wij zeker sterren moeten geven? Tof!
Laat het ons weten via Instagram (@tweesterrennl) of via het contactformulier op deze site.

Afleveringen

SE01E05 | Puntje Puntje Puntje

Created with Sketch.

Gido blijkt een ware tuinman te zijn en verzorgt zijn planten zó goed, dat ze bijna niet lijken te veranderen. Zijn geheim zal je verbazen... Verder heeft Erik zeer enthousiaste honden, die elk bezoek moeten goedkeuren, maar komt Gido wel door de keuring?
En de mannen vragen zich af waarom een Teams-meeting nooit normaal kan gaan, waarom er altijd mensen zijn die je doodgooien met puntjes en waarom niet meer mensen vrijwilligerswerk doen.

Kijk eens naar rechts... Wat is het eerste dat je dan ziet? Stuur dat woord in via @TweeSterrenNL op Instagram, dan geven Gido en Erik er sterren aan.

> Beluisteren

SE01E04 | Mijn Vriendin Heet Rik

Created with Sketch.

Erik heeft niet het gevoel dat hij echt nodig is voor deze podcast, Gido heeft een hekel aan koken en deelt daarom de ultieme tip voor luie koks, Erik kaapt alle zendtijd om het over zijn grootste hobby te hebben en Gido is al tien jaar niet naar de Efteling geweest. En wie is in hemelsnaam nou Rik?!

Spelletje! Wat is het eerste woord dat in je opkomt? 3... 2... 1... Go! Stuur dat woord in via @TweeSterrenNL op Instagram, dan geven Gido en Erik er sterren aan.

> Beluisteren

SE01E03 | De Proactieve Wingman

Created with Sketch.

Als je iemand 'een goed uiteinde' wenst, is dat dan een uiterlijke belediging of een doodswens? Verder deelt Erik een culinaire tip over Chinees eten, vertelt Gido waar op de dansvloer hij het liefst staat en hebben we het over ieders grootste nachtmerrie: telefonische verkopers.

Heb je zelf een onderwerp waar wij sterren aan moeten geven? Deel je suggestie dan via @TweeSterrenNL op Instagram!

> Beluisteren

SE01E02 | Onder De Guirlandes

Created with Sketch.

De tuin van Erik is voor de feestdagen nog een stukje meer pretpark geworden. Maar wat vinden we nou eigenlijk echt van de kerst? En vinden we fastfood eten niet veel lekkerder dan al die kerstdiners? En dankzij de suggesties die door jou zijn gedaan via @TweeSterrenNL op Instagram sluiten we deze tweede aflevering af met de meest random recensie ooit.

> Beluisteren

SE01E01 | Het Lijkt Wel De Efteling

Created with Sketch.

Deze week begeven we ons op glad ijs, in lockdown en in Eriks eigen Efteling. Verder heeft Gido warme gevoelens, zijn we geen apen meer en gaan we op zoek naar aanbiedingen.

> Beluisteren