Podcasts.

Media van nu.

Waar radio mooi is omdat het actueel en persoonlijk is, is podcasting mooi omdat het diepgaander en on demand is.

Je hebt in een podcast alle ruimte om op je eigen manier jouw niche doelgroep aan te spreken. Want wat is er nou fijner dan je lekker laten meeslepen door mensen met dezelfde passies, fascinaties en hobby's als jijzelf? 

Podcast portfolio.

Op de vlucht

Created with Sketch.

Samen met Gido Kuin heb ik de podcastserie Op de Vlucht mogen maken.

Wat begon als een wekelijkse napraat over het tv-programma Hunted liep al snel uit tot een podcast over alles wat met opsporing te maken heeft.

Samen praatten we na over alle afleveringen van Hunted, bedachten we de gekste theorieën en praatten we na met deelnemers van het programma.

Daarnaast maakten we in samenwerking met 'Hunter' Selmar Smit een special over cyber-security en met 'Hunter' Marcel van de Ven een special over hoe Hunted werkt en over opsporing in het algemeen.

> Meer over Op De Vlucht
> Direct luisteren

Twee Sterren

Created with Sketch.

Twee gevallen sterren, Gido Kuin en Erik van Roekel, geven sterren aan alles! Zoals bij elke review is één ster de minste score, en vijf sterren de beste score. Komen ze er met twee sterren nog goed vanaf… 
Dit is De Twee Sterren Podcast!

> Vanaf binnenkort te beluisteren

House For Sale

Created with Sketch.

Als je een huis gaat kopen of verkopen komt er een hoop op je af. Hoe werkt dat nou eigenlijk en waar is dat allemaal voor nodig?

In House for Sale word je aan de hand genomen bij het aan- en verkoopproces. Elke aflevering praat makelaar Hanita Arns met een gast die een belangrijke rol vervult bij dat proces (denk aan de taxateur, de makelaar of de notaris), zodat jij met een gerust hart de huizenmarkt op kunt!

> Vanaf binnenkort te beluisteren